Tankerboot

 Nieuw: Mooi hè, zo’n naadloze bh!

Mooi hè, zo’n naadloze bh! is de derde publicatie uit de reeks Reisdocumenten. Deze reeks bestaat uit documenten die door reizigers zijn achtergelaten in de trein, maar gelukkig meegenomen door de uitgever. Na een korte rustperiode worden de teksten opnieuw vormgegeven en geheel verfrist weer in de trein gelegd. Deze handleiding voor het organiseren van een filiaalavond heeft de uitgever gevonden in de trein tussen Den Haag en Haarlem.

Mooi hè, zo’n naadloze bh! is een handleiding voor het organiseren van een filiaalavond aan verkoopmedewerkers van een warenhuis. In de handleiding wordt uiteengezet op welke manier de kleding moet worden gepresenteerd, uitgebreid stilgestaan bij de rol van de Modeaanvoerder, aandacht geschonken aan de Gouden Moderegels we kennen en hoe de Unieke Product Kenmerken aan de klant moeten worden gebracht: “Mooi hè, zo’n naadloze bh! Daar ziet of voelt u helemaal niets van tijdens het dragen.”

“Mooi hè, zo’n naadloze bh!” is voor € 10,75 (inclusief portokosten) rechtstreeks te bestellen via de uitgeverij en bij uw boekhandel of via de verschillende internetwinkels.