Tankerboot

 Nieuw: From Anywhere to Anyone

TB04-cover

From Anywhere to Anyone. Hoeveel brieven komen terug als je deze stuurt naar een fictieve organisatie, gevestigd in alle 193 hoofdsteden van evenzovele landen? En van welke return-to-sender-stempels of -aantekeningen zijn de geretourneerde enveloppen dan voorzien?

André Westra heeft dit experiment voor Tanker Boot uitgevoerd. Van de 193 enveloppen die in Den Haag op de bus zijn gedaan, kwamen er 107 terug bij de afzender, uitgeverij Tanker Boot. En wat een vrolijke variëteit! Van eenvoudige streep tot tientallen stempels: elke envelop een plaatje.

Van alle enveloppen zijn professionele scans gemaakt; tezamen met een korte beschouwing op de ontstaansgeschiedenis van dit kunstproject en een uitgebreid register, vormen zij de nieuwste publicatie van Tanker Boot.
De handelsoplage bedraagt slechts 100 genummerde exemplaren.

Klik op bestellen.

TB04-cover-elastiek

TB04-binnenwerk

maladieven

ivoorkust

canada