Tankerboot

 De Scheepstoeter nr. 6 – maart 2014

Juist nu is het tijd voor de nieuwste publicatie van uitgeverij Tanker Boot: Ne stalo devotsjki-nevyroetsjalotsjki, de Russische vertaling van Het meisje met de linkerhanden is niet meer, Olga Polskins / Olga Polskaja’s debuut uit 2009. In de nieuwste Scheepstoeter meer over de alweer zesde uitgave van Tanker Boot. Ook alvast wat illustraties uit publicatie nummer zeven, tevens eerste deeltje uit de Experimentenreeks: Coure international de Navigation.

Verder aandacht voor de overige activiteiten van Tanker Boot: de Sportblokjesbokaal, de jaarlijkse prijs voor de mooiste in een dagblad verschenen sportalinea, een fraaie fotoreportage van uw uitgever op reis, informatie over het stopzetten van de samenwerking met Centraal Boekhuis en de oproep Word Vriend van het Moeilijke Boek.

En… de onthulling van www.maandverbandwegwerpzakje.com, het eerste kunstproject van Pulser Boot. Met dit project breekt Pulser Boot een lans voor de sobere uitstraling van het maandverbandwegwerpzakje en hoopt op nieuw elan in de wereld van maandverbandwegwerpzakjesvormgeving en -typografie.